8 Eylül 2009 Salı

Daha Kaç Tabut?


"kac tabut gomulecek yeraltina ve kac kisi gidecek habersiz uzaklara?
kac yalan yikacak guvenleri? kac satir yazilacak kader kitabına
ve kac dua edeceksin tanrina, kac damla gozyasi dokeceksin ugruna?
kac yarin bekleyeceksin? sonralara kac damla gozyasi?"

08 Eylül 2009, Eruh ve Çukurca'da çıkan çatışmalarda 7 vatan evladı şehit oldu. şehit edildi. Şehit olmasına izin verildi...

Hassasiyet denilen şey nedir hep merak etmişimdir. Kamuoyunun hassasiyetleri. Birilerinin hassasiyeti kabarmasın diye tabutun içine evine daha kaç çocuk gidecek? Daha kaç çocuk olmayan savaşa kurban edilecek. Daha kaç anne gitti gözümün bebeği diye ağlayacak? Daha kaç baba "VATAN SAĞOLSUN" diyecek. Daha kaç spiker hüzünlü ayakları ile şehit cenazesi haberlerini sunacak. Daha ne kadar Ahmet beyler'in hassasiyeti yüzünden Mehmet ağaların'nın evlatları toprak olacak. Allah'ım şahit ol. Bu haksız terkedişlere sebep olanları lanetliyorum. Allah'ım şahit ol, orada önceden görmediği coğrafyada son nefesini veren kardeşlerimin acısını içimde duyuyorum.
Senelerdir basit bayağı beşeri hedefler yüzünden kaybedilen hayatların hesabı nerde sorulur merak ediyorum.Elimden gelen dua etmek, sebebi ve sonucu olmayan bir kavga yüzünden toprak olmuş çocuklara... Ve bir daha başka çocukları toprağa vermemeye..

1 yorum:

  1. peki sen askerligini nerede yaptin?
    sevgili babacigin guzel bir torpil ayarlamistir kuvvetle muhtemel

    YanıtlaSil