20 Ağustos 2009 Perşembe


DADDY COOL

Taraftarın performans gösterenlerden temel beklentileri vardır. Mesela en umutsuz anlarda bile sahada birşeyler yapabilmek için çırpınması, gol yapması, asist yapması, çalım atması gibi.
Taraftar genellikle bu özelliklerin tamamını bir sporcudan beklememekle birlikte nitelik kalemlerinden 2 tanesi nin bir oyuncuda toplanması oyuncunun sevgili olması için yeterlidir.
Ama Harry Kewell birazcık ayrıcalıklı,zira onun sahadaki koşuşu bile taraftara sempatik gelmekle birlikte asil ama alçakgönüllü, agresif ama centilmen tavırları tribünlerin kendinden geçmesine asıl sebep galiba. Galatasaray Spor Kulubü tarihinde attığı golden sonra özel müzik çalınan ve tezahürat yapılan ilk ve tek oyuncu. Evet onu seviyorlar. Çünkü onu üstün futbol yeteneklerinin yanında saha içindeki hal ve hareketleri ile sarı-kırmızı formaya Metin Oktay asaleti katan sayılı oyunculardan görüyorlar. Evet onu seviyorlar, attığı penaltı golünden sonra abartılı sevinmemesini fairplay ruhu olarak algılıyorlar. Evet onu seviyorlar kulubede otururken bile yüzünden eksik olmayan masum ama samimi tebessümü es geçmiyorlar. Bir zafer gecesinin sonunda, Harry Kewell o gece sahada kaç dakika kalmış olursa olsun, stadyumdan evlerine dönerken kafalarında sürekli aynı melodi dönüyor... Harry Harry Keweelll.. Harry Harry Keweeelll.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder